Keresés a blogban

Ötletek szilveszterre…


Az alábbiakban szeretnék egy kis segítséget nyújtani azoknak, aki szilveszteri partit, bulit szerveznek. Kigyűjtöttem a blogomon szereplő receptek közül párat, amik könnyen elkészíthetőek, alkalmasak vendégváró falatnak, parti-kajának. Íme!


· Calzone
· Croque-monsieur
· Fokhagymás-csiga
· Forralt bor
· Hamburger - sajtburger
· Héjában sült krumpli
· Kifli
· Lángos
· Libatepertő - libatöpörtyű
· Pizza csiga
· Proveçale
· Sertéskaraj zöldfűszerekkel töltve
· Szalonnás-hagymás lepénykenyér
· Tabouleh
· Tiramisu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

rólam/about me

Nem vagyok profi séf csak egy festőművész. Ezen kívül lelkes foodie és amatőr szakács, kinek szenvedélye a gasztronómia. Régi vágyam volt, hogy egyszer majd írok egy szakácskönyvet, de sajnos ez idő nem jött még el. Így helyette elindítottam ezt a blogot amiben megmutathatom a kedvenc receptjeimet, gondolataimat az ételekről, alapanyagokról és főzésről.

I'm not a professional chef just an artist. In addition I'm a foodie and amateur cook who has a passion for gastronomy. I've desired to write a cookbook some day for a long while but unfortunately it hasn't come true yet. I've been writing this blog instead wherein I can show you my favourite recipes and give my ideas about the meals and cooking.

szerzői jogokról

A blogban megjelenő receptekre, írásokra, és fényképekre, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik. Azokat, a szerző engedélye nélkül, közzétenni tilos!