· 7 dolog amit…
. 10 kedvenc növényem
. Bakancs-lista
· Barkács rovat…
· Best buy – három könyv tízezerért…
· Best buy – A Lidlben lőttem, két pálcán volt
· Beszéljünk kicsit a hozzávalókról – paradicsom,szardella,bor
· Csak úgy… (miért lettél szakács?)
· Csupacsoki
. Egy "blogtalálkozó" rövid története
· Én is kinyitottam a hűtőmet…
. Helyzetjelentés a kertemből képekben
. Helyzetjelentés a kertemből képekben update
· Istenek eledele: A szarvasgomba
· Jártamban, kertemben…
· Konyhai beruházás - kések
· Konyhai beruházás – kések II.
· Konyhai beruházás - tányérok
· La pastasciutta
· Napi menü: Pécs – bistroZona
· Napi menü: Pécs – Crystal étterem és kávézó
· Napi menü: Bp. – Onyx, Széll Tamás menü
· Sajtok
· Talján konyha: A szentháromság
· Tv paprika, avagy mi a szart eszünk ma?
Keresés a blogban
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
rólam/about me
Nem vagyok profi séf csak egy festőművész. Ezen kívül lelkes foodie és amatőr szakács, kinek szenvedélye a gasztronómia. Régi vágyam volt, hogy egyszer majd írok egy szakácskönyvet, de sajnos ez idő nem jött még el. Így helyette elindítottam ezt a blogot amiben megmutathatom a kedvenc receptjeimet, gondolataimat az ételekről, alapanyagokról és főzésről.
I'm not a professional chef just an artist. In addition I'm a foodie and amateur cook who has a passion for gastronomy. I've desired to write a cookbook some day for a long while but unfortunately it hasn't come true yet. I've been writing this blog instead wherein I can show you my favourite recipes and give my ideas about the meals and cooking.
szerzői jogokról
A blogban megjelenő receptekre, írásokra, és fényképekre, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik. Azokat, a szerző engedélye nélkül, közzétenni tilos!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése