Keresés a blogban

Új jövevény a kertemben – babérfa




Már nagyon régóta vágyom egy babérfára. Imádom a babért mint fűszert, sokat is használom, és nagyon tetszik maga az örökzöld babérfa is...
Nemrég Lorien blogján járva, a 10-es listáját olvasva figyeltem fel rá, hogy neki milyen szép kis babérfája van. Na, innentől már nem tartott sokáig, hogy én is szert tehettem egy ilyen kis helyes fácskára. Hála Loriennek már az én kertemben is díszeleghet egy... Köszi!:)

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  2. bizony szép:)) már csak azt kell kitalálnom, hogyan teleltetem át:))

    VálaszTörlés
  3. Anna20:11

    Én is a múlt héten vettem egy kicsit, Olaszországban egy babérsövény mellett laktunk...

    VálaszTörlés
  4. Évek óta szeretnék egyet...kicsit irigyellek, ugye nem baj?:)

    VálaszTörlés
  5. anna, hűű, olyan helyen én is szívesen laknék:))

    katakonyha,
    nem baj!:))

    VálaszTörlés

rólam/about me

Nem vagyok profi séf csak egy festőművész. Ezen kívül lelkes foodie és amatőr szakács, kinek szenvedélye a gasztronómia. Régi vágyam volt, hogy egyszer majd írok egy szakácskönyvet, de sajnos ez idő nem jött még el. Így helyette elindítottam ezt a blogot amiben megmutathatom a kedvenc receptjeimet, gondolataimat az ételekről, alapanyagokról és főzésről.

I'm not a professional chef just an artist. In addition I'm a foodie and amateur cook who has a passion for gastronomy. I've desired to write a cookbook some day for a long while but unfortunately it hasn't come true yet. I've been writing this blog instead wherein I can show you my favourite recipes and give my ideas about the meals and cooking.

szerzői jogokról

A blogban megjelenő receptekre, írásokra, és fényképekre, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik. Azokat, a szerző engedélye nélkül, közzétenni tilos!