Keresés a blogban

Tízezer













Hát, (bár így nem kezdünk mondatot) ez a pillanat is eljött, azaz a blogom látogatottsága elérte a tízezret. (tudom, sokaknak ez nem nagy szám) Mindezt, alig több mint három hónap alatt értem el, annak ellenére, hogy nem reklámozom sehol, és alig van belinkelve egy-két oldalon.
Az egész blogot, tavaly novemberben indítottam el, eredetileg azzal a szándékkal, hogy a kifőzdébe írt gasztro-posztjaimnak, legyen egy gyűjtőhelye, ahol mint egy arhívumban, utánanézhetek bármikor a receptjeimnek. Nem is akartam nyilvánossá tenni, mondván, egy helyen már úgyis megjelentek a posztok, de végül is úgy döntöttem mégis megosztom a nagyközönséggel. Azóta már a szívem csücske lett ez az oldal. Időnként rendezgettem, változtatgattam a sablonokat, mígnem elérte a mostani, egyenlőre végleges formáját.
Persze, nem ülök a babérjaimon, szeretném pár ötletemet megvalósítani, a közeljövőben. Ezek között szerepel az, hogy több autentikus magyar ételt szerepeltetnék a blogban, amiket egy kicsit „modernebb” felfogásban szeretnék tálalni.
Valamint, több receptet angol nyelven is feltennék az oldalra, mivel sok találat jött külföldről, angol nyelvterületről, de azok az érthetetlen szöveget látva, mindjárt tovább is léptek. Őket is szeretném az oldalon tartani, és megismertetni a receptjeimmel.
Remélem az eddigi hűséges látogatóim, továbbra is megtisztelnek gyakori jelenlétükkel, és még sok-sok új látogató is csatlakozik a blog olvasótáborához.
Én továbbra is igyekszem, hétről hétre, finom ételekkel és jó receptekkel jelentkezni.

Ja, és még valami! Szeretném, ha többet kommentelnétek. Jó lenne egy kicsit több visszajelzés! Köszönöm:)

11 megjegyzés:

  1. Névtelen7:56

    Grat. Toma :))
    és csak így tobább!
    spájder

    VálaszTörlés
  2. Én is gartulálok! És ez is egy komment :-)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, Toma, szép eredmény ez, de a legjobb mégis az, hogy szereted csinálni, és ezt érezni a bejegyzéseidből. Kíváncsian várom a terveid megvalósítását, vagy egyszerűen csak örömmel leírt jó recepteket...

    VálaszTörlés
  4. Csatlakozom a gratulálókhoz! Nekem ott vagy a gasztroRSS-ek közt, sose hagylak ki:)
    Z.

    VálaszTörlés
  5. Ha nem is írunk, attól még olvasunk ám!

    VálaszTörlés
  6. azért nem árt egy kis visszajelzés:)))
    tudom, én sem kommentelek nagyon a gasztroblogokon, de rendszeres olvasója vagyok sokaknak:))
    köszi mindenkinek!

    VálaszTörlés
  7. Névtelen19:20

    Őskomment-termelőként és feedenélőként én is szaporítanám eggyel a kommentek számát. A sok kis testvér figyel téged :)

    VálaszTörlés
  8. :))

    ...most vettem észre, hogy bekerült a blogom a blogasztroba:))

    VálaszTörlés
  9. Névtelen8:49

    Gratula a szemre-ínyre kellemes, "a tízezres klubba" bekerült blogodhoz!

    (És köszönet...) :-)

    "...autentikus magyar ételt szerepeltetnék a blogban, amiket egy kicsit „modernebb” felfogásban szeretnék tálalni"

    Ehhez (is) sok sikert kívánok!

    VálaszTörlés
  10. Névtelen16:35

    Kedves Toma, még annyit tennék hozzá az olasz kajákhoz kapcsolódóan, hogy nem csak "az íze kedvéért" szeretem, hanem mert gyorsan elkészíthető. Amíg a gyermek nagyobb nem lesz, számoma sajnos megvalósíthatatlanok a bonyolultabb receptek... Nekem nagy könnyebbség lenne, ha használnál olyan címkét, hogy "gyors" vagy "egyszerű" vagy neadjisten "kismamáknak":-)
    köszönettel: orsi hugipakk.blog.hu

    VálaszTörlés
  11. orsi
    ha jól megnézed, egy-két kivétellel, az összes recept gyorsan elkészíthető ételekről szól, mert magam is azt vallom, hogy fél óra alatt el kell készülni egy jó ételnek:)) bár nagyon szeretek főzni, azért nem tölteném az egész napomat a konyhában.
    a cimkéket még meggondolom:)))

    VálaszTörlés

rólam/about me

Nem vagyok profi séf csak egy festőművész. Ezen kívül lelkes foodie és amatőr szakács, kinek szenvedélye a gasztronómia. Régi vágyam volt, hogy egyszer majd írok egy szakácskönyvet, de sajnos ez idő nem jött még el. Így helyette elindítottam ezt a blogot amiben megmutathatom a kedvenc receptjeimet, gondolataimat az ételekről, alapanyagokról és főzésről.

I'm not a professional chef just an artist. In addition I'm a foodie and amateur cook who has a passion for gastronomy. I've desired to write a cookbook some day for a long while but unfortunately it hasn't come true yet. I've been writing this blog instead wherein I can show you my favourite recipes and give my ideas about the meals and cooking.

szerzői jogokról

A blogban megjelenő receptekre, írásokra, és fényképekre, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik. Azokat, a szerző engedélye nélkül, közzétenni tilos!