Hozzávalók:
10 dkg vaj (márkázott)
2-3 evőkanálnyi olívaolaj
egy maréknyi friss zsályalevél
3-4 gerezd fokhagyma
1 teáskanálnyi reszelt citromhéj
Elkészítés:
Egy serpenyőben, közepes lángon, felmelegítem a vajat és az olajat. Beledobom a zsályaleveleket, és a vékonyra szeletelt fokhagymát, és addig pirítom, míg a levelek ropogósak, és a fokhagyma szeletek, aranybarnák nem lesznek. Ezután félrehúzom, és belekeverem a reszelt citromhéjat.
Ez a szósz, leginkább, gnocchihoz, vagy raviolihoz illik.
Keresés a blogban
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
rólam/about me
Nem vagyok profi séf csak egy festőművész. Ezen kívül lelkes foodie és amatőr szakács, kinek szenvedélye a gasztronómia. Régi vágyam volt, hogy egyszer majd írok egy szakácskönyvet, de sajnos ez idő nem jött még el. Így helyette elindítottam ezt a blogot amiben megmutathatom a kedvenc receptjeimet, gondolataimat az ételekről, alapanyagokról és főzésről.
I'm not a professional chef just an artist. In addition I'm a foodie and amateur cook who has a passion for gastronomy. I've desired to write a cookbook some day for a long while but unfortunately it hasn't come true yet. I've been writing this blog instead wherein I can show you my favourite recipes and give my ideas about the meals and cooking.
szerzői jogokról
A blogban megjelenő receptekre, írásokra, és fényképekre, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik. Azokat, a szerző engedélye nélkül, közzétenni tilos!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése