Keresés a blogban

And the winners are...

Nem gondoltam volna, hogy ennyire kapós lesz az ajánlatom. Több mint nyolcvanan jelezték, hogy szívesen eljönnének hozzám egy kerti sütögetésre. Örültem, hogy ilyen sok ember, ismerős és ismeretlen, szeretne nálam vendégeskedni és kicsit sajnáltam is, hogy közülük csak pár embert tudok meghívni. De mivel ekkora volt az érdeklődés, úgy döntöttem nem kettő, hanem három embert sorsolok ki. 
Hogy teljesen a véletlen műve legyen a kiválasztás, a neveket átmásoltam egy excel táblázatba ahol megszámoztam őket, majd telefonon felhívtam három barátomat, hogy mondjanak nekem egy számot egy és nyolcvan között...
Így lettek ők kisorsolva:

. Kövesdi Miklós
. Jandó Péter
. Chilii

Őket arra kérem, hogy e-mailben (artlobokukacgmailpontcom) jelentkezzenek, hogy megbeszélhessük a részleteket! A meghívás nekik és plusz egy-egy főnek szól, másra nem átruházható, ha esetleg valamilyen okból nem tudnának eljönni, vagy meggondolták magukat, jelezzék még ezen a héten, mert akkor egy másik nevet sorsolok ki...
Köszönöm mindenkinek a részvételt, legszívesebben mindenkit meghívtam volna, de sajnos ez lehetetlen:)
Toma

13 megjegyzés:

  1. Nagyon savanyú szőlőt vettem ma a piacon! ;)

    VálaszTörlés
  2. sajnálom!:) tényleg, legszívesebben mindenkit meghívtam volna...:)

    VálaszTörlés
  3. oh, nem hiszek a szememnek! :) jelentkezni fogok!

    VálaszTörlés
  4. chilii pedig rád direkt odafigyeltem, nehogy kétszer kerülj a listára és ráadásul a 13-as számot is kaptad...:))

    VálaszTörlés
  5. Vigaszdíj nincs?

    Gratula a nyerteseknek, érezzétek jól magatokat!

    VálaszTörlés
  6. Gratulla a győzteseknek!
    Khhm, óvást nyújtok be :)))

    VálaszTörlés
  7. fiam, neked nem kell nyerned, csak szólsz és jössz:)

    lorien, óvás helyett jöhetnél nekem segíteni...:)))

    VálaszTörlés
  8. Ez nagyon kedves Tőled, Toma, szavadon foglak, ígérem :)

    VálaszTörlés
  9. Tetszik a sorsolási módszer. :-)

    VálaszTörlés
  10. Mennék szívesen, csak nyakamon a sok dolog, azt se tudom, mibe fogjak :S

    VálaszTörlés
  11. Először is gratulálok! Mármint neked az 1.000.000 látogatóhoz. Szerettem volna jelentkezni, hogy én, én, én, de a megjegyzésekből arra a következtetésre jutottam, hogy erről csúnyán lemaradtam. Sajnálom, mert nagyon szimpatikus voltál a főzős tv bloggereket bemutató sorozatában. Azt hiszem kénytelen leszek az ott bemutatott kacsával vigasztalódni...de mi lesz, ha csak egy gyenge utánzatra futja, 1000.100 alkalmával nem tervezel valamit? :)

    VálaszTörlés
  12. biztos vagyok benne, hogy lesz még alkalom!:)

    VálaszTörlés
  13. Rájöttem, hogy az 1000100-ról is lecsúsztam, de most már biztosra megyek a számláló alapján az 1026500-ra pályázok:) Esetleg felteszed majd a nyereményként átadott recepteket, és akkor nemcsak lélekben ünnepelhetünk veletek, hanem hasban is;)

    VálaszTörlés

rólam/about me

Nem vagyok profi séf csak egy festőművész. Ezen kívül lelkes foodie és amatőr szakács, kinek szenvedélye a gasztronómia. Régi vágyam volt, hogy egyszer majd írok egy szakácskönyvet, de sajnos ez idő nem jött még el. Így helyette elindítottam ezt a blogot amiben megmutathatom a kedvenc receptjeimet, gondolataimat az ételekről, alapanyagokról és főzésről.

I'm not a professional chef just an artist. In addition I'm a foodie and amateur cook who has a passion for gastronomy. I've desired to write a cookbook some day for a long while but unfortunately it hasn't come true yet. I've been writing this blog instead wherein I can show you my favourite recipes and give my ideas about the meals and cooking.

szerzői jogokról

A blogban megjelenő receptekre, írásokra, és fényképekre, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik. Azokat, a szerző engedélye nélkül, közzétenni tilos!