Keresés a blogban

Play – Egy éves a blogom! :)


A rövid pausa után, újra indul a blogom. Ráadásul, ez pont az egy éves évfordulóra esik, így most egy rövid visszatekintéssel indítok.
Eredetileg nem akartam nyilvánossá tenni ezt a blogot, mivel addig a receptjeimet a Kifőzdén publikáltam, hanem csak a receptjeim gyűjtőhelyének, afféle arhívumnak készítettem. Azután meggondoltam magam, és mégis megnyitottam a blogot, hogy minél többen olvashassák.
A blog élete, 2007.09.26.-án kezdődött, a „Az agronómus kedvence” nevű étel receptjének publikálásával.
A mai napig, 150 poszt jelent meg, és több mint 130 receptet tettem közzé a blogban.
Ez év alatt, több mint 61.000 oldal letöltés történt, és ma már stabilan háromszáz felett van a napi letöltés.

Az év legnagyobb sikerének, talán a Goldenblog helyezést említeném, ami nagyon meglepett és jól is esett. Na, meg természetesen a folyamatosan növekvő látogatottságot, hiszen mégis csak ezért csinálom ezt a blogot, hogy minél több embernek szerezzek örömet a receptjeimmel...

És most egy kicsit a jövőről.
Még midig célom, hogy angol nyelven is kerüljenek fel posztok, csak eddig nem sok időm volt erre. A jövőben igyekszem ezt pótolni.
Többen kérték, hogy írjam le, mennyi időbe és pénzbe kerül, egy-egy étel elkészítése. A jövőben ez is benne lesz a posztokban.
Valamint, kicsit áttekinthetőbbé tettem a receptgyűjteményem, tematikus fejezetekre osztva a recepteket. Ez továbbra is könnyen elérhető, az oldaldobozban lévő képre kattintva.


Hétfőn, megnyomon a play gombot, és teljes erővel, és új receptekkel, folytatódik a blog élete. Remélem továbbra is olvassátok a blogomat, és sok örömet leltek benne. köszönöm! :)

(képek forrása:internet)

12 megjegyzés:

 1. Heppo blogdéj, gratulla!

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok az egyéveshez!!:-)
  (A háromszáz látogató között stabilan közte vagyok:-))

  VálaszTörlés
 3. Mirelle10:00

  Boldog blogszülinapot! :)

  VálaszTörlés
 4. Én az előbb már megnyomtam a playedet! Nagy lett és zöld. :))

  VálaszTörlés
 5. Névtelen10:13

  Toma. Gratula a blogos szülinaphoz.
  S ezután is biztos látogatód leszek.
  Üdv. Marcsi

  VálaszTörlés
 6. Boldog blogszülinapot!

  VálaszTörlés
 7. Gratulálok az évfordulóhoz!
  U. I. És mozgás, mert megböktem a Play gombot! :-))

  VálaszTörlés
 8. én is gratulálok! :)

  VálaszTörlés
 9. En is nyomtam egyet!: )

  Gratula!
  zsurkenyer

  VálaszTörlés
 10. Gratulálok!
  Nem is tudtam, hogy pont ugyanazon a napon kezdtük! :)

  VálaszTörlés
 11. köszönöm! :))

  a hétvégém egy része, most azzal fog telni, hogy megírjam azokat a posztokat, amiket az elmúlt két hétben főztem/fotóztam...:))

  VálaszTörlés
 12. Névtelen17:19

  jajj, lemaradtam a szülinapról?
  mindig így járok, mert elbambulok...
  Toma! gratulálok az évfordulóhoz és további kitartást kívánok a blogodhoz - csak győzzük megfőzni ezeket a finomságokat!:)

  zuzu

  VálaszTörlés

rólam/about me

Nem vagyok profi séf csak egy festőművész. Ezen kívül lelkes foodie és amatőr szakács, kinek szenvedélye a gasztronómia. Régi vágyam volt, hogy egyszer majd írok egy szakácskönyvet, de sajnos ez idő nem jött még el. Így helyette elindítottam ezt a blogot amiben megmutathatom a kedvenc receptjeimet, gondolataimat az ételekről, alapanyagokról és főzésről.

I'm not a professional chef just an artist. In addition I'm a foodie and amateur cook who has a passion for gastronomy. I've desired to write a cookbook some day for a long while but unfortunately it hasn't come true yet. I've been writing this blog instead wherein I can show you my favourite recipes and give my ideas about the meals and cooking.

szerzői jogokról

A blogban megjelenő receptekre, írásokra, és fényképekre, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik. Azokat, a szerző engedélye nélkül, közzétenni tilos!