A rövid pausa után, újra indul a blogom. Ráadásul, ez pont az egy éves évfordulóra esik, így most egy rövid visszatekintéssel indítok.
Eredetileg nem akartam nyilvánossá tenni ezt a blogot, mivel addig a receptjeimet a Kifőzdén publikáltam, hanem csak a receptjeim gyűjtőhelyének, afféle arhívumnak készítettem. Azután meggondoltam magam, és mégis megnyitottam a blogot, hogy minél többen olvashassák.
A blog élete, 2007.09.26.-án kezdődött, a „Az agronómus kedvence” nevű étel receptjének publikálásával.
A mai napig, 150 poszt jelent meg, és több mint 130 receptet tettem közzé a blogban.
Ez év alatt, több mint 61.000 oldal letöltés történt, és ma már stabilan háromszáz felett van a napi letöltés.
Eredetileg nem akartam nyilvánossá tenni ezt a blogot, mivel addig a receptjeimet a Kifőzdén publikáltam, hanem csak a receptjeim gyűjtőhelyének, afféle arhívumnak készítettem. Azután meggondoltam magam, és mégis megnyitottam a blogot, hogy minél többen olvashassák.
A blog élete, 2007.09.26.-án kezdődött, a „Az agronómus kedvence” nevű étel receptjének publikálásával.
A mai napig, 150 poszt jelent meg, és több mint 130 receptet tettem közzé a blogban.
Ez év alatt, több mint 61.000 oldal letöltés történt, és ma már stabilan háromszáz felett van a napi letöltés.
Az év legnagyobb sikerének, talán a Goldenblog helyezést említeném, ami nagyon meglepett és jól is esett. Na, meg természetesen a folyamatosan növekvő látogatottságot, hiszen mégis csak ezért csinálom ezt a blogot, hogy minél több embernek szerezzek örömet a receptjeimmel...
És most egy kicsit a jövőről.
Még midig célom, hogy angol nyelven is kerüljenek fel posztok, csak eddig nem sok időm volt erre. A jövőben igyekszem ezt pótolni.
Többen kérték, hogy írjam le, mennyi időbe és pénzbe kerül, egy-egy étel elkészítése. A jövőben ez is benne lesz a posztokban.
Valamint, kicsit áttekinthetőbbé tettem a receptgyűjteményem, tematikus fejezetekre osztva a recepteket. Ez továbbra is könnyen elérhető, az oldaldobozban lévő képre kattintva.
És most egy kicsit a jövőről.
Még midig célom, hogy angol nyelven is kerüljenek fel posztok, csak eddig nem sok időm volt erre. A jövőben igyekszem ezt pótolni.
Többen kérték, hogy írjam le, mennyi időbe és pénzbe kerül, egy-egy étel elkészítése. A jövőben ez is benne lesz a posztokban.
Valamint, kicsit áttekinthetőbbé tettem a receptgyűjteményem, tematikus fejezetekre osztva a recepteket. Ez továbbra is könnyen elérhető, az oldaldobozban lévő képre kattintva.
Hétfőn, megnyomon a play gombot, és teljes erővel, és új receptekkel, folytatódik a blog élete. Remélem továbbra is olvassátok a blogomat, és sok örömet leltek benne. köszönöm! :)
(képek forrása:internet)
Heppo blogdéj, gratulla!
VálaszTörlésGratulálok az egyéveshez!!:-)
VálaszTörlés(A háromszáz látogató között stabilan közte vagyok:-))
Boldog blogszülinapot! :)
VálaszTörlésÉn az előbb már megnyomtam a playedet! Nagy lett és zöld. :))
VálaszTörlésToma. Gratula a blogos szülinaphoz.
VálaszTörlésS ezután is biztos látogatód leszek.
Üdv. Marcsi
Boldog blogszülinapot!
VálaszTörlésGratulálok az évfordulóhoz!
VálaszTörlésU. I. És mozgás, mert megböktem a Play gombot! :-))
én is gratulálok! :)
VálaszTörlésEn is nyomtam egyet!: )
VálaszTörlésGratula!
zsurkenyer
Gratulálok!
VálaszTörlésNem is tudtam, hogy pont ugyanazon a napon kezdtük! :)
köszönöm! :))
VálaszTörlésa hétvégém egy része, most azzal fog telni, hogy megírjam azokat a posztokat, amiket az elmúlt két hétben főztem/fotóztam...:))
jajj, lemaradtam a szülinapról?
VálaszTörlésmindig így járok, mert elbambulok...
Toma! gratulálok az évfordulóhoz és további kitartást kívánok a blogodhoz - csak győzzük megfőzni ezeket a finomságokat!:)
zuzu