Keresés a blogban

Pause

Értesítem a blog rendszeres olvasóit, hogy egy kis időre, meg áll az idő a blogon. Előreláthatólag, úgy két hétre (legfeljebb). Egyéb irányú elfoglaltságom miatt, egyszerűen nincs időm posztokat írni. Azért továbbra is főzök (és fotózok), és teljes erővel, és egy rakás új étellel térek majd vissza. Addig is olvasgassátok a régebbi bejegyzéseket, próbáljatok ki minél több receptet... (I'll be back!)

1 megjegyzés:

  1. és milyen jó, h publikáltad a blogodat! :) happy birthday!
    más: mint ahogy az e-mailemben is írtam, a pécsi gbt következő hétvégén lesz, de még mindig kérdéses, h szombat, vagy vasárnap, mert ildinkónak a szombat jó, taennek kizárólag a vasárnap, és folyik az egyeztetés. Számíthatunk rád is? neked melyik nap lenne jó?

    VálaszTörlés

rólam/about me

Nem vagyok profi séf csak egy festőművész. Ezen kívül lelkes foodie és amatőr szakács, kinek szenvedélye a gasztronómia. Régi vágyam volt, hogy egyszer majd írok egy szakácskönyvet, de sajnos ez idő nem jött még el. Így helyette elindítottam ezt a blogot amiben megmutathatom a kedvenc receptjeimet, gondolataimat az ételekről, alapanyagokról és főzésről.

I'm not a professional chef just an artist. In addition I'm a foodie and amateur cook who has a passion for gastronomy. I've desired to write a cookbook some day for a long while but unfortunately it hasn't come true yet. I've been writing this blog instead wherein I can show you my favourite recipes and give my ideas about the meals and cooking.

szerzői jogokról

A blogban megjelenő receptekre, írásokra, és fényképekre, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik. Azokat, a szerző engedélye nélkül, közzétenni tilos!