Keresés a blogban

Családi receptek - Babgulyás képekben...

A megszokottól eltérően, most nem lesz recept. A babgulyás minden család belügye, megvan mindenkinek a saját tuti családi receptje amitől nem térnek el. Ezért most csak képekben mesélem el ahogy anyám főzte nálam a hétvégén......És persze nálunk nincs babgulyás túrós rétes nélkül.

9 megjegyzés:

 1. "minden család belügye" - ez jó! És akkor még a töltött káposztáról nem is szóltunk!

  VálaszTörlés
 2. Azt a mindenit milyen imádnivaló menü :D

  VálaszTörlés
 3. Ez tényleg így igaz, gulyásreceptet nem kell leírni, aki már főzött úgy is a saját elképzelése szerint csinálja, aki meg először főzi az keressen szakácskönyvet :-)

  VálaszTörlés
 4. Névtelen23:16

  Ez a babgulyás fantasztikusan szép, látszik, hogy Anyukád nem ma kezdte a "szakmát"! :)

  Cöcke

  VálaszTörlés
 5. Névtelen20:28

  Mivel kente ki anyukád a tepsit a rétes alatt?
  Megjegyzem, már vagy ötödször nézem végig és csak az lesz a vége, hogy nekifogok...))

  VálaszTörlés
 6. olvasztott vaj és tejföl keverékével :)

  VálaszTörlés
 7. Névtelen19:22

  Köszi.
  Nincs kecmec.
  Szombaton elkészítem.

  VálaszTörlés
 8. Névtelen17:23

  No, elkészült. Mesés!

  Köszönöm az ihletet!
  Anyukádnak is..))

  VálaszTörlés

rólam/about me

Nem vagyok profi séf csak egy festőművész. Ezen kívül lelkes foodie és amatőr szakács, kinek szenvedélye a gasztronómia. Régi vágyam volt, hogy egyszer majd írok egy szakácskönyvet, de sajnos ez idő nem jött még el. Így helyette elindítottam ezt a blogot amiben megmutathatom a kedvenc receptjeimet, gondolataimat az ételekről, alapanyagokról és főzésről.

I'm not a professional chef just an artist. In addition I'm a foodie and amateur cook who has a passion for gastronomy. I've desired to write a cookbook some day for a long while but unfortunately it hasn't come true yet. I've been writing this blog instead wherein I can show you my favourite recipes and give my ideas about the meals and cooking.

szerzői jogokról

A blogban megjelenő receptekre, írásokra, és fényképekre, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik. Azokat, a szerző engedélye nélkül, közzétenni tilos!