Keresés a blogban

olvasnivalók, linkek2 megjegyzés:

  1. Kedves Toma! Imádom a receptjeidet, most már csak a Te oldaladat használom. Rendkívüli érthetően, szemléletesen írsz, nem lehet elrontani, mert elmagyrázod rendesen, ízesen, mit hogyan kell csinálni. Ez a chilus bab brutálisan jó! Jó egészséget Neked még sok-sok recepthez. Üdv. Katalin

    VálaszTörlés

rólam/about me

Nem vagyok profi séf csak egy festőművész. Ezen kívül lelkes foodie és amatőr szakács, kinek szenvedélye a gasztronómia. Régi vágyam volt, hogy egyszer majd írok egy szakácskönyvet, de sajnos ez idő nem jött még el. Így helyette elindítottam ezt a blogot amiben megmutathatom a kedvenc receptjeimet, gondolataimat az ételekről, alapanyagokról és főzésről.

I'm not a professional chef just an artist. In addition I'm a foodie and amateur cook who has a passion for gastronomy. I've desired to write a cookbook some day for a long while but unfortunately it hasn't come true yet. I've been writing this blog instead wherein I can show you my favourite recipes and give my ideas about the meals and cooking.

szerzői jogokról

A blogban megjelenő receptekre, írásokra, és fényképekre, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik. Azokat, a szerző engedélye nélkül, közzétenni tilos!