Keresés a blogban

Goldenblog 2008 gasztro

Gratulálok az első helyezett Ízbolygónak, a dobogós, Fűszer és léleknek és Dolce vitának, valamint a többi, az első tíz között végzett, gasztro blogger társamnak!
Az, hogy én is bekerülhettem ebbe az illusztris társaságba, nagyon meglepett, de nagyon jól esett. Köszönöm mindenkinek! Azoknak, akik a blogomra szavaztak, és azoknak is, akik jelölték a blogomat a Goldenblogra.

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok!
    Szerintem ez nem volt kérdés!

    VálaszTörlés
  2. gratulálok! a "különdíjhoz" is ;)

    VálaszTörlés
  3. Névtelen11:06

    Gratulálok az Első T-"íz" tagsághoz!

    Khhrm... izé... Tegezhetlek ezentúl is?
    :-)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok én is, használd ügyesen a díjadat, szerintem ez nagyon gay lehetőség!Majd írj róla, ha már ott is publikálsz!

    VálaszTörlés
  5. Névtelen15:50

    Gratulla a szép eredményhez!

    VálaszTörlés

rólam/about me

Nem vagyok profi séf csak egy festőművész. Ezen kívül lelkes foodie és amatőr szakács, kinek szenvedélye a gasztronómia. Régi vágyam volt, hogy egyszer majd írok egy szakácskönyvet, de sajnos ez idő nem jött még el. Így helyette elindítottam ezt a blogot amiben megmutathatom a kedvenc receptjeimet, gondolataimat az ételekről, alapanyagokról és főzésről.

I'm not a professional chef just an artist. In addition I'm a foodie and amateur cook who has a passion for gastronomy. I've desired to write a cookbook some day for a long while but unfortunately it hasn't come true yet. I've been writing this blog instead wherein I can show you my favourite recipes and give my ideas about the meals and cooking.

szerzői jogokról

A blogban megjelenő receptekre, írásokra, és fényképekre, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik. Azokat, a szerző engedélye nélkül, közzétenni tilos!