tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post9202698080480571050..comments2024-02-14T19:27:33.272+01:00Comments on Tomakonyha: BruschettaBombadil Tomahttp://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-82268734678719299132009-07-13T16:56:00.779+02:002009-07-13T16:56:00.779+02:00Igen a bazsalikom és a paradicsom jegyben járnak :...Igen a bazsalikom és a paradicsom jegyben járnak :)<br />Bár nemcsak a paradicsomhoz szeretem a bazsalikomot. Szinte az összes piros gyümölcshöz /de máshoz is/ nagyon jó, mértékkel használva ízfokozóként működik, igazából nehéz megmondani, hogy a bazsalikom benne van, csak szimplán sokkal intenzívebbek és kicsit harmonikusabbak a gyümölcsös ízek. A málna, ribizli, szamóca, meggyfagyiból ki nem maradhat, de most a halhoz ismét meggyszósz volt és bazsalikomos tört krumpli, na hát ez is nagyon jó párosítás volt nekem, err[l majd posztolok is :)lorienhttp://lorien.blog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-32077194456270317332009-07-13T14:07:13.666+02:002009-07-13T14:07:13.666+02:00vesta,
szerintem a bruschetta kedvéért érdems után...vesta,<br />szerintem a bruschetta kedvéért érdems utánajárni tőérett papricsomnak, vagy magunknak termeszteni:))<br /><br />lorien,<br />én nem tudom megállni, hogy ne tegyek hozzá bazsalikomot, annyira adja magát a két íz...:) a parmezán meg mindenhez megy!:))Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-4077173010730461682009-07-13T09:17:05.773+02:002009-07-13T09:17:05.773+02:00Én is nagyon szeretem, egy nagyon kevés bazsalikom...Én is nagyon szeretem, egy nagyon kevés bazsalikomot használok hozzá, de parmezánt nem. Meg is kívántam én is :)lorienhttp://lorien.blog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-39671439064203150292009-07-13T07:50:04.225+02:002009-07-13T07:50:04.225+02:00Egyetértek Veled, miszerint csak a legkiválóbb ala...Egyetértek Veled, miszerint csak a legkiválóbb alapanyagokból érdemes elkészíteni, és hogy a legfinomabb antipasti, de most reggelire is nagyon bejönne nekem...Vestahttps://www.blogger.com/profile/10147366506076451201noreply@blogger.com