tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post9163457997385430338..comments2024-02-14T19:27:33.272+01:00Comments on Tomakonyha: Párolt káposztaBombadil Tomahttp://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-11282849407235932342014-11-07T13:11:50.922+01:002014-11-07T13:11:50.922+01:00Nagyon guszta! Én is imádom :-)Nagyon guszta! Én is imádom :-)mereianhttps://www.blogger.com/profile/07393392064246353515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-23421535821826452282011-01-08T21:32:21.970+01:002011-01-08T21:32:21.970+01:00örülök!:)örülök!:)Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-51689153185139204362011-01-08T21:11:18.397+01:002011-01-08T21:11:18.397+01:00épp most kaptam házi kolbászt, ezt olvasva vettem ...épp most kaptam házi kolbászt, ezt olvasva vettem hozzá káposztát is(jókora adaggal, hogy legyen még). ezzel a recepttel nagyon finom lett, köszönöm!tekatanahttps://www.blogger.com/profile/08803006208627570305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-45746722518218917392010-02-01T18:15:41.532+01:002010-02-01T18:15:41.532+01:00Ez az az étel, amivel mindig el lehet csábítani......Ez az az étel, amivel mindig el lehet csábítani... Imádom.<br />Nagy fazékkal készítem, délután hidegen is rájárok... másnap reggelre hűlt helye a káposztának. Nem is értem... :))duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-85423862937162514162010-02-01T13:21:57.991+01:002010-02-01T13:21:57.991+01:00Magyar konyha abban csodálatos, hogy egy-egy ételt...Magyar konyha abban csodálatos, hogy egy-egy ételt több féle képen készíthetünk.Maryhttps://www.blogger.com/profile/14162480740466003636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-25553225773202776192010-02-01T11:24:54.887+01:002010-02-01T11:24:54.887+01:00ja, én is sokféle változatát ismerem. ez az anyámf...ja, én is sokféle változatát ismerem. ez az anyámféle recept és nagyon bevált. lehet, hogy a későbbiekben kialakítok egy saját receptet, de addig ez is nagyon jó:)Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-33867937724336090032010-02-01T09:50:30.308+01:002010-02-01T09:50:30.308+01:00Én mindig zsíron (lehetőleg liba- cagy akcsa) kész...Én mindig zsíron (lehetőleg liba- cagy akcsa) készítem, és mindig karamellel indítom, az ecetet meg csak a végén. Egy ilyen egyszerű étel, és milyen sokféle variáció lehet rá :)lorienhttp://lorien.blog.hunoreply@blogger.com