tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post901406780734118239..comments2024-02-14T19:27:33.272+01:00Comments on Tomakonyha: BirsalmasajtBombadil Tomahttp://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-34353569172138879052009-10-21T16:54:06.876+02:002009-10-21T16:54:06.876+02:00jól néz ki! az az egy baj van, hogy 2 hétig kell r...jól néz ki! az az egy baj van, hogy 2 hétig kell rá várni:)<br />vettem birsalmát, megpróbálkozom vele a fentiek alapján, mert imádom!<br />drága Nagyikám is őzgerincben készítette, nagyon tudta a módját.<br />zuzuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-51295391063293079022009-10-20T18:29:05.455+02:002009-10-20T18:29:05.455+02:00Még soha nem készítettem, de nagyon szeretem. Egys...Még soha nem készítettem, de nagyon szeretem. Egyszer csak összekapom magam, nagyon csábító.Garffykahttps://www.blogger.com/profile/08524649894255676770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-56598188283751270872009-10-19T20:11:45.471+02:002009-10-19T20:11:45.471+02:00Köszönöm a segítséget, igen az sajnos jellemző rá,...Köszönöm a segítséget, igen az sajnos jellemző rá,hogy mindent letakarás nélkül tol be a hűtőbe. (Letakaratlan sűlt kolbászok mellé,a letakartlan tortát pl.:D.) Emiatt viszont, sajnos nem szólhatok. :/ Jobb lesz,ha inkább megtanulom elkészíteni.:)<br /><br />nikiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-39164782186183427412009-10-19T18:06:32.559+02:002009-10-19T18:06:32.559+02:00A nagymamám csinált mindig ilyet gyerekkoromban.Mi...A nagymamám csinált mindig ilyet gyerekkoromban.Mindig őzgerinc formában csinálta, és szeletelte nekünk a nyárikonyhában. Azóta is vágyom néha az ízére, sajnos már a mama nincs köztünk - számtalan sok régi receptjét tudom ma is - ezt sajnos nem tanultam meg tőle. A recepted alapján viszont elindulhatok. Köszi.Mami https://www.blogger.com/profile/07312266413484094803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-32701809607308302072009-10-18T16:47:00.010+02:002009-10-18T16:47:00.010+02:00két hét legalább kell neki, valami száraz szellős ...két hét legalább kell neki, valami száraz szellős helyen...Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-8808867841449499832009-10-18T15:18:07.352+02:002009-10-18T15:18:07.352+02:00Csak pár almám volt így 4 kisebb kupacot tudtam el...Csak pár almám volt így 4 kisebb kupacot tudtam elkészíteni. Tegnap raktam ki őket. Ücsörögnek a rácson:)) Mikorra lesznek ilyen szép narancssárgák? Köszönöm a receptet.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-75613388080010473752009-10-17T16:44:38.915+02:002009-10-17T16:44:38.915+02:00óóó, én cukorral üzemelek:))
a kérdésedre: nem tud...óóó, én cukorral üzemelek:))<br />a kérdésedre: nem tudom mitől lehet az a paprikás íz amiről írtál. az enyémben nem érezni ezt... talán a szárítás folyamán szívta magába, a levegőtől ahol tartották, azt a mellékízt...Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-78841383589999448132009-10-16T17:44:13.291+02:002009-10-16T17:44:13.291+02:00Vajas kenyérrel és forró csokival...Te aztán tudsz...Vajas kenyérrel és forró csokival...Te aztán tudsz élni,hallod! :DDD Én ennyi cukortól szerintem kómába esnék. :D<br />De igazából kérdezni szeretnék, imádom a bsajtot, az anyósom szokott csinálni nekem, de vmiért mindig van egy kis papikás mellékíze. Szerinted az mitől lehet és kiküszöbölhető?<br />Nagyon köszi előre is!<br /><br />nikiAnonymousnoreply@blogger.com