tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post6304652953480163794..comments2024-02-14T19:27:33.272+01:00Comments on Tomakonyha: Újrahasznosítás – Chutney szilvalekvárból…Bombadil Tomahttp://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-59987399666259635362018-07-11T12:33:25.477+02:002018-07-11T12:33:25.477+02:00Tetszik!!! Nekem kemencében sütött cukormentes, de...Tetszik!!! Nekem kemencében sütött cukormentes, de mégis mézédes szilvalekvárom van. A legfiatalabb is 4 éves már. Örülök ráleltem a csatnikutatás során erre a receptre. Vajon mennyire hígitsam, mert frissen sem akart lefolyni a kanálról. :)gsancikahttps://www.blogger.com/profile/07448853038863260220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-3443797873978900402009-11-08T16:00:12.163+01:002009-11-08T16:00:12.163+01:00megcsináltam, jól mondod: több ecet kellett bele, ...megcsináltam, jól mondod: több ecet kellett bele, fincsi lett.<br />köszönöm.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08559715919128018749noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-46909377068956785382009-11-08T14:44:37.565+01:002009-11-08T14:44:37.565+01:00endre
szerintem lehet baracklekvárból is. a fűszer...endre<br />szerintem lehet baracklekvárból is. a fűszerezésen nem változtatnék, de lehet, hogy kicsit több ecet kell majd bele, mert a barack édesebb gyümölcs és az édes/savanyú egyensúlynak meg kell lenni. sűrű kóstolással kell ellenőrizni...Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-43433030672202084592009-11-08T09:49:56.797+01:002009-11-08T09:49:56.797+01:00Toma,
elcseszett őszibarack lekvárból is készíthet...Toma,<br />elcseszett őszibarack lekvárból is készíthetek?<br />kell valamit változtatni a recepten?<br />üdvAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08559715919128018749noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-67724335280501380932009-03-30T14:35:00.000+02:002009-03-30T14:35:00.000+02:00gambasez egy autentikus, cukor nélkül főzött szilv...gambas<BR/>ez egy autentikus, cukor nélkül főzött szilvalekvár volt. talán ezért is nem fogyott annyira:))<BR/>igazad van, ezt be kellet volna írni a posztba. de azért írtam, hogy a cukrozás függ a lekvár édességétől. főzés közben, ajánlott a sűrű kostolás, igazából csak úgy lehet beállítani a kívánt édes-savanyú arányt...<BR/><BR/>mamma<BR/>olvastam én annak idején a posztodat, még ki is mentettem a gépemre a linkjét. szerintem, tudat alatt tőled vettem az ötletet:)))Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-15046164087957243192009-03-30T11:58:00.000+02:002009-03-30T11:58:00.000+02:00Toma, micsoda véletlen:)), annak idején én is lekv...Toma, micsoda véletlen:)), annak idején én is lekvárral kezdtem a chutney-pályafutásomat:))<BR/>Remek alapanyag, hisz minden benne van, csak fűszerekkel kell egy kicsit (nem is kicsit) felturbózni.<BR/>Azóta persze már célirányosan gyártom őket!:)<BR/><BR/>(http://orientexpress.freeblog.hu/archives/2008/07/25/Sargabarack-chutney/) :)Mammahttps://www.blogger.com/profile/06358638692740684543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-66794580190294637732009-03-30T08:17:00.000+02:002009-03-30T08:17:00.000+02:00Csak azt szeretném kérdezni, hogy a szilvalekvárba...Csak azt szeretném kérdezni, hogy a szilvalekvárban mennyi cukor volt?<BR/>Üdb: gambasAnonymousnoreply@blogger.com