tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post5959671044315336343..comments2024-02-14T19:27:33.272+01:00Comments on Tomakonyha: Paradicsomos bruschetta marhahússalBombadil Tomahttp://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-69817114163268522962012-07-23T01:08:25.527+02:002012-07-23T01:08:25.527+02:00Szia Toma!
Minden tiszteletem a tied! Erezni, lat...Szia Toma!<br /><br />Minden tiszteletem a tied! Erezni, latni, hogy szenvedelyesen fozocskezel es ertesz az alapanyagokhoz.<br />Nekem az Andrass9 beszolasa is tetszett mert kulomben soha nem tudtuk volna meg, hogy hogyan szeletelted a husokat. Fontos reszlet! <br />Igy tovabb!Gourmet-Oskarhttps://www.blogger.com/profile/07702771982367358638noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-78417022380358807582011-09-02T00:06:37.100+02:002011-09-02T00:06:37.100+02:00@metttyu:
neten érdemes megrendelni, dolce vita w...@metttyu:<br /><br />neten érdemes megrendelni, dolce vita webáruházában (http://www.dolcevitakonyha.hu/index.php/) vagy giuseppénél (http://www.granditalia.hu/) is kapható kb. 4500 Ft./0,75l. áron...Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-7856543686498036312011-09-01T23:29:06.964+02:002011-09-01T23:29:06.964+02:00Szia Toma!
Hol lehet kapni ilyen olívaolajat és m...Szia Toma!<br /><br />Hol lehet kapni ilyen olívaolajat és mennyibe kerül? Amit legutóbb vettem a Culinarisban az épp elfogyott, kipróbálnám ezt.metttyuhttps://www.blogger.com/profile/09836781241478132220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-25557647986974131692011-08-25T22:02:51.461+02:002011-08-25T22:02:51.461+02:00@Névtelen: köszönöm, de nem kell aggódni, béke van...@Névtelen: köszönöm, de nem kell aggódni, béke van itt...:) Andrass9 hsz-ban nem volt rosszindulat és én örülök, ha valaki odafigyel a részletekre...:)Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-90735953114742272992011-08-25T21:45:18.669+02:002011-08-25T21:45:18.669+02:00Andrass9 ez nem az a hely ahol csalnak. Ha köteke...Andrass9 ez nem az a hely ahol csalnak. Ha kötekedni akarsz akkor irány a Malackarajra. De ne itt!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-49395937171590092952011-08-25T10:07:59.659+02:002011-08-25T10:07:59.659+02:00Akkor szerintem elneztem a serpenyoben levo hus me...Akkor szerintem elneztem a serpenyoben levo hus mereteit es elnezest a gyanusitasert :)<br />A metroban valoban lehet talalni szep arut, de en csak evente megyek arra (foleg, ha tengeri herkentyure ehezem).Andrass9noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-30679796231193098002011-08-25T05:05:12.821+02:002011-08-25T05:05:12.821+02:00pedig nem photoshop:))) a fázisképeim mindig az ad...pedig nem photoshop:))) a fázisképeim mindig az adott étel készítése közben készülnek... a megoldás egyszerű, ferdén/laposan lett szeletelve a hús, ezért nagyobb a szelet felülete, mint a hús vastagsága:)<br />ezt a húst a metroban vettem és én érleltem egy hétig a hűtőben.<br />mindig áttúrom a vákuumcsomagolt marhahúsokat ha a metroban járok, mert néha rá lehet bukkanni egy-két szép márványos húsra, ha éppen egy-egy magyartarka kerül a vágóhídra...Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-56576353195256657082011-08-24T23:34:00.623+02:002011-08-24T23:34:00.623+02:00Ne haraguddj Toma, de akarmerrol nezem (es tobbszo...Ne haraguddj Toma, de akarmerrol nezem (es tobbszor is tanulmanyoztam a kepeket), a serpenyoben sulo hust nem lehet ilyenre szeletelni. Kulonosen nem, ha a rostra merolegesen vagod. Ehhez minimum 3-4 cm vastag hus kellene.<br />Amugy a recept nagyon jo (a kepek is!!), koszonom. Hol szerzel ilyen marvanyos rostelyost?Andrass9noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-91186390834552029192011-08-22T14:06:10.855+02:002011-08-22T14:06:10.855+02:00sok helyen tesznek hozzá bazsalikomot, sok helyen ...sok helyen tesznek hozzá bazsalikomot, sok helyen meg nem. nem létezik egységes olasz konyha. pl. genova és a ligur tenger könyékén, szinte minden paradicsomos ételbe tesznek, de ez dél-olaszországra mondjuk már nem jellemző:)Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-24870394771678795192011-08-22T09:12:09.364+02:002011-08-22T09:12:09.364+02:00Ez nagyon guszta! Egy hete voltam Olaszországban, ...Ez nagyon guszta! Egy hete voltam Olaszországban, két helyen is ettünk bruschettát, de egyiken sem volt bazsalikon. Két szelet egészen szárazra pirított kenyérkén (jó fokhagymás) apróra szelt paradicsom (szinte lefordult róla, annyi), a tetején összetépkedett saláta, és rengeteg olivaolaj. Nagyon finom volt úgy is.hekvanchttps://www.blogger.com/profile/02159499191739546959noreply@blogger.com