tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post5912476849476029825..comments2024-02-14T19:27:33.272+01:00Comments on Tomakonyha: Márton-napi ludaskása - ahogy én készítem - füstölt libamellelBombadil Tomahttp://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-12334581166023568802014-08-20T16:42:30.009+02:002014-08-20T16:42:30.009+02:00Nincs ebben semmi furcsa, a próbafőzésen két libáb...Nincs ebben semmi furcsa, a próbafőzésen két libából főztünk, de nem akartam a receptet 10-12 személyesre írni. Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-82725350620975903272014-08-20T14:06:47.572+02:002014-08-20T14:06:47.572+02:00Furcsa, hogy egy közepes libának négy combja van! ...Furcsa, hogy egy közepes libának négy combja van! Persze ez az ízeket nem rontja. Biztosan nagyon finom!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-59096879001136056542010-11-10T11:56:27.261+01:002010-11-10T11:56:27.261+01:00Biztosan nagyon finom lett, látszik rajta. Én gyak...Biztosan nagyon finom lett, látszik rajta. Én gyakran készítem, nagyon szeretjük, de én parasztosan csinálom.A tiéd olyan jobb éttermi elkészítés, ezt most dícsérőleg mondom.<br />Én levesben megfőzöm az összes aprólékkal, szárnytővel, zöldséggel rengeteggel a szokásos módon,majd leszűröm, <br />a húst ugyanúgy leválasztom a csontról, <br />a rizst, általában arborio, rizottoként megfőzöm a húsleveslével adagolva, amikor kész belekeverem a főtt húsokat, zúzát,szívet, nyakdarabokat stb. és a főtt zöldségeket is. <br />Tálalni sült libacombokkal és /ha van /sült libamájszelettel szoktam, de volt már, hogy frissen sült libatepertővel is megszórtam a ludaskását.<br />Nagyon szeretem, kitűnő egy étel:-)Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com