tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post4912003089523420943..comments2024-02-14T19:27:33.272+01:00Comments on Tomakonyha: Rántott hús ahogy én szeretem...Bombadil Tomahttp://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-22297835135851463462010-03-14T23:57:32.503+01:002010-03-14T23:57:32.503+01:00Röviden: jáááj.
Kicsit hosszabban, ez nagyon tetsz...Röviden: jáááj.<br />Kicsit hosszabban, ez nagyon tetszik jáááj...<br /><br />Hosszan: ghi, hmmm, ki kell próbálnom, és ezt a módot is! A rántott hús az egyik gyengém.. hidegen, melegen.. bárhogy!szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-77351920816464465892010-03-11T17:42:13.767+01:002010-03-11T17:42:13.767+01:00én egy ideje a lidlben veszem a milbona vajat, ann...én egy ideje a lidlben veszem a milbona vajat, annak kijön egy ezresből kilója. remekül bevált, az íze is jó:) próbáld ki egyszer!Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-51797954609222431802010-03-11T17:30:24.491+01:002010-03-11T17:30:24.491+01:00Nem is a legolcsóbb. Ami vajat veszek, annak 2200 ...Nem is a legolcsóbb. Ami vajat veszek, annak 2200 körül van kilója, és utána még 75-80% a kihozatali arány, így kb. 2900 körül jön ki kilója. És én szeretem annyi zsiradékban sütni, hogy amikor rázogatom, a zsiradék át tudjon csapni a szelet tetején.<br />Persze azért nem sajnálom, csak zárójelben jegyeztem meg. :)lorienhttp://lorien.blog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-92053643482796076102010-03-11T14:34:44.041+01:002010-03-11T14:34:44.041+01:00lorien,
szerintem a ghí nem drága, ha saját készít...lorien,<br />szerintem a ghí nem drága, ha saját készítésű. persze nem a prémium minőségű belga vagy francia vajból kell készíteni:)Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-10257512231598145362010-03-11T13:52:30.663+01:002010-03-11T13:52:30.663+01:00Nahát, akkor kérek is ebből a rántotthús extrából....Nahát, akkor kérek is ebből a rántotthús extrából. Nyitom az ablakot, de siees, mert esik a hó :) (Szilárd napján! #@$@!#%)<br />Valóban tisztított vajban a legfinomabb, kár, hogy baromi drága, és már-már sajnálom, de ez tény :) Mondjuk azt is kipróbáltam, hogy csak a végén, amikor majdnbem elkészült, megfürösztöttem egy kisebb mennyiségű tisztított vajban, az ízélmény hasonló, de mégis "takarékosabb".lorienhttp://lorien.blog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-1199858237371001542010-03-10T08:54:57.616+01:002010-03-10T08:54:57.616+01:00Hiába főzöl jól, vendéglátósként megbuknál! :)Hiába főzöl jól, vendéglátósként megbuknál! :)"saját levében"https://www.blogger.com/profile/02512085899978922450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-83343985410744927142010-03-10T08:53:23.883+01:002010-03-10T08:53:23.883+01:00De jó ötlet ez a nyúzott bőrös karaj!
Kipróbálandó...De jó ötlet ez a nyúzott bőrös karaj!<br />Kipróbálandó, bár én a tarját részesítem előnyben, még a rántott húshoz is. :-)jókajahttps://www.blogger.com/profile/07974685943278502754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-21836659548316260652010-03-10T08:43:15.803+01:002010-03-10T08:43:15.803+01:00Ki kell próbálnom, férjem imádja a rántott húsit.Ki kell próbálnom, férjem imádja a rántott húsit.Biankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-12041022493637933692010-03-10T08:32:44.612+01:002010-03-10T08:32:44.612+01:00Na igen. A rántott husi csak olajos tocsogás nélkü...Na igen. A rántott husi csak olajos tocsogás nélkül megy le a torkomon, ezért én sütőben szoktam sütni (nagy ritkán), valamint fűszereket teszek hozzá. De azt hiszem legközelebb ezt próbálom ki, nekem valónak tűnik :)Bouillabaissehttps://www.blogger.com/profile/12046191217801529314noreply@blogger.com