tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post4492236684459975449..comments2024-02-14T19:27:33.272+01:00Comments on Tomakonyha: "Kínai" párolt zöldségBombadil Tomahttp://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-62960667011569305362008-03-14T19:16:00.000+01:002008-03-14T19:16:00.000+01:00mivel elég gyakran csinálok kínai kaját, ezért szo...mivel elég gyakran csinálok kínai kaját, ezért szoktam készíteni, egy nagy adaggal ebből a pasztából. egy az egy arányban elkeverem a reszelt gyömbért a préselt fokhagymával egy kis olajat keverek hozzá, beteszem egy kisebb duntsztos üvegbe, öntök a tetejére egy kis olajat, és így honapokig is eláll.Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-62488976820870222582008-03-14T18:29:00.000+01:002008-03-14T18:29:00.000+01:00"gyömbér-fokhagyma paszta" - ezt nem ismertem, ped..."gyömbér-fokhagyma paszta" - ezt nem ismertem, pedig mindkettőt szeretem. Hm... Olaj helyett creme fraicheben keverem majd el, és sült halra teszem.Anonymousnoreply@blogger.com