tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post3847704050929874662..comments2024-02-14T19:27:33.272+01:00Comments on Tomakonyha: Hátszín steak párolt zöldséggel és vörösboros szósszalBombadil Tomahttp://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-47236065968791260382010-03-19T17:31:52.644+01:002010-03-19T17:31:52.644+01:00Már vártam ezt a posztot :-)
Csodaszép azt kell, h...Már vártam ezt a posztot :-)<br />Csodaszép azt kell, hogy mondjam!<br />Remélem egyszer én is belefutok valami hasonlóan szép koncba :-)<br />További hasonlókat!Doc Hollidayhttps://www.blogger.com/profile/16736863932760037981noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-50166262038534253142010-03-18T19:19:18.815+01:002010-03-18T19:19:18.815+01:00Toma!
Ez az újmódi válságmenü? :) Tudod, BTK.
Gyön...Toma!<br />Ez az újmódi válságmenü? :) Tudod, BTK.<br />Gyönyörű hús!lorienhttp://lorien.blog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-69441174851438353852010-03-18T11:01:44.922+01:002010-03-18T11:01:44.922+01:00THX!!!THX!!!Saxhttps://www.blogger.com/profile/06280635644404493696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-46913247474183578872010-03-18T09:50:37.213+01:002010-03-18T09:50:37.213+01:00sax
félmegoldás, de jobb mint a semmi: öt-hat napi...sax<br />félmegoldás, de jobb mint a semmi: öt-hat napig lehet érlelni otthon is. a hűtőben, egy olyan polcon ami nincs túlzsúfolva, egy tányérra teszed a húst (nem kell letakarni semmivel). naponta legalább egyszer megfordítani, ha esetleg kis levet engedne azt kitörölni alóla... kicsit kiszárad így a széle a húsnak, de ez nem ront a minőségén. a hűtőben ne legyen semmi erős szagú dolog, pl. hagyma...Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-16688221025952662562010-03-18T09:22:46.512+01:002010-03-18T09:22:46.512+01:00csodaszépek. grat!
otthon is belefoghatok marhahús...csodaszépek. grat!<br />otthon is belefoghatok marhahús érlelésébe? hogyan?<br /><br />a hentesnél, ahonnan marhahúst lehet venni esélytelen ilyesmivel próbálkozni. az is nagy szó, hogy mindig tartanak marhát.Saxhttps://www.blogger.com/profile/06280635644404493696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-40364990908746320752010-03-18T09:17:32.072+01:002010-03-18T09:17:32.072+01:00TOMA!!!!!!
Nem is írok semmit, én ma reggel retket...TOMA!!!!!!<br />Nem is írok semmit, én ma reggel retket sütöttem. Retket...Fűszeres Eszterhttps://www.blogger.com/profile/13928120390498453107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-80502254346948138682010-03-18T09:12:15.073+01:002010-03-18T09:12:15.073+01:00Ettől a hústól már a malackarajon is csorgott a ny...Ettől a hústól már a malackarajon is csorgott a nyálam, és mardosott a irígység. Gyönyörű. Föl kell keresnem Józsit.Kaihttps://www.blogger.com/profile/01879254734001156067noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-52881160729976552382010-03-18T07:53:45.142+01:002010-03-18T07:53:45.142+01:00Komolyan, ez veszélyes még így kora reggel.
Kezde...Komolyan, ez veszélyes még így kora reggel. <br />Kezdek rájönni, hogy valószinűleg hetekig képes lennék steak-et enni ezekből a húsokból.dalithttp://dalit.blog.hunoreply@blogger.com