tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post3507036882555072258..comments2024-02-14T19:27:33.272+01:00Comments on Tomakonyha: Családi receptek – A töltött káposztaBombadil Tomahttp://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-75174198929025784902017-09-21T17:18:24.101+02:002017-09-21T17:18:24.101+02:00amióta kipróbáltam, mindig így készítem..köszönöm....amióta kipróbáltam, mindig így készítem..köszönöm..:-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08080159907147541496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-36325649485991250332013-03-04T18:40:19.087+01:002013-03-04T18:40:19.087+01:00Örülök, hogy meggondoltad magad és folytatod a blo...Örülök, hogy meggondoltad magad és folytatod a blogolást...<br />Ha másra nincs időd egy zsíroskenyérről is szívesen olvasunk posztot :Dleninbfhttps://www.blogger.com/profile/03319874735682709012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-21552143428082342912013-03-04T01:16:39.226+01:002013-03-04T01:16:39.226+01:00megmondom őszintén, necces volt hogy folytatom-e, ...megmondom őszintén, necces volt hogy folytatom-e, mert semmit sem szeretek félszívvel csinálni. mostanában kevés időm és kedvem volt a gasztro témához, azon vagyok, hogy az időm nagyobb részét megint a festésnek szenteljem. de végül is úgy döntöttem belefér egy kis főzés is... :) Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-30347918396938383462013-03-04T01:12:35.999+01:002013-03-04T01:12:35.999+01:00ez jó! :) szerencsére még menne a két harapásból.....ez jó! :) szerencsére még menne a két harapásból... :)Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-44594809840819742742013-03-02T14:04:25.284+01:002013-03-02T14:04:25.284+01:00A recept nagyon érdekes , ahogy nézem ez többfajta...A recept nagyon érdekes , ahogy nézem ez többfajta elkészítési mód eszenciája ,mindenből a legjobb van benne . Nagyon finom lehet , erről jut eszembe egy anekdota , talán Móricz Zsiga bácsi mondta hogy : aki nem tudja megenni egy - két harapásból az éjszaka közepén a kamrából csak úgy két ujjal a fazékból kiemelt fagyos töltött káposztát , annak már nincs sok hátra ! Mindnyájunknak azt kívánom hogy ezt minél tovább megtehessük ! Az amatőr hagyományörzőhttps://www.blogger.com/profile/04733311089564464177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-25288098421395238332013-02-28T13:17:38.667+01:002013-02-28T13:17:38.667+01:00Toma!
Köszönöm, vagy inkább köszönjük, hogy vissza...Toma!<br />Köszönöm, vagy inkább köszönjük, hogy visszatértél. Őszintén szólva, már azt hittem, ez nem fog megtörténni. Egyébként tetszik a recept. Kipróbálom, ha akarom még holnap is.....))PiperPerabohttps://www.blogger.com/profile/00676035239728499895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-86080506013344871482013-02-28T10:21:53.362+01:002013-02-28T10:21:53.362+01:00Nagyon jól néz ki, megkívántam.
Én nem szoktam p...Nagyon jól néz ki, megkívántam. <br /> Én nem szoktam paradicsomot bele tenni de ki fogom próbálni.Atkáriné Terikehttps://www.blogger.com/profile/04862560663535928804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-7440867671906639732013-02-28T06:13:48.143+01:002013-02-28T06:13:48.143+01:00Örülök, hogy visszatért!Örülök, hogy visszatért!Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/08529421013305398525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-63775877206978618622013-02-28T06:01:53.721+01:002013-02-28T06:01:53.721+01:00Levenném a tányért ha tudnám... Így marad a nézege...Levenném a tányért ha tudnám... Így marad a nézegetése. Nagyon guszta!Blogkonyhahttps://www.blogger.com/profile/18112210018042509346noreply@blogger.com