tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post2634520976824900115..comments2024-02-14T19:27:33.272+01:00Comments on Tomakonyha: PitaBombadil Tomahttp://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-11380140851074889092010-09-19T00:54:49.294+02:002010-09-19T00:54:49.294+02:00sajnálom, hogy nem sikerült, azért ne ad fel!
nem ...sajnálom, hogy nem sikerült, azért ne ad fel!<br />nem tudom mi lehetett a probléma, talán nem volt elég forró a sütőd. legalább 15-20 percig melegítsd elő a legmagasabb fokozaton, és ne egy tepsiben, hanem vékony sütőlapon, vagy a sütő rácsán süsd a tésztát.Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-20990441733977729422010-09-18T18:45:21.378+02:002010-09-18T18:45:21.378+02:00Szia Toma!
SEGÍTSÉG!! Most sütöm a második adagot...Szia Toma!<br /><br />SEGÍTSÉG!! Most sütöm a második adagot, és nem jön fel! Pedig úgy csinálom, ahogy a recept írja. És az élesztő is beindult mindannyiszor. Igaz nem légkeveréses a sütőm :(<br />Lehet ez a gond???<br />ÓÓÓ. Pedig annyira rákészültünk már :((<br />Van ötleted?<br />Köszi!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/00267991765547667948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-53558989582396431372010-05-31T18:40:36.246+02:002010-05-31T18:40:36.246+02:00Ehh Toma !!
Én már bedagasztottam a pizzatésztát ...Ehh Toma !!<br /><br />Én már bedagasztottam a pizzatésztát és mindenki ráizgult, amikor megláttam a post-od...<br /><br />...MOST gyrost akarok enni pizza helyett :)<br /><br />Lincshangulat lenne, ha lemondanám, úgyhogy csak legközelebb ... :(<br /><br />Köszi a receptet !leninbfhttps://www.blogger.com/profile/03319874735682709012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-41392515212561683142010-05-31T11:46:44.586+02:002010-05-31T11:46:44.586+02:00Nagyon jól néznek ki és tényleg ha dupla adagot ké...Nagyon jól néznek ki és tényleg ha dupla adagot készítek és lefagyasztom a felét akkor bármikor ehetünk pikk-pakk:)Kösziginkohttps://www.blogger.com/profile/04697822476108346651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-16852111955515450932010-05-30T13:48:18.292+02:002010-05-30T13:48:18.292+02:00belül üreges, mint ahogy egy rendes pitának lenni ...belül üreges, mint ahogy egy rendes pitának lenni kell. azért van így felfuvódva, mert sütés közben belül elválik az alja és a teje és megtellik forró gőzzel...Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-38184283221480870452010-05-30T09:04:41.452+02:002010-05-30T09:04:41.452+02:00Csodaszépek lettek!Csodaszépek lettek!egycsipethttps://www.blogger.com/profile/14928212459979395939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-46027274446374232952010-05-30T08:32:46.712+02:002010-05-30T08:32:46.712+02:00Ha kettévágod, mondjuk gyroshoz, belül hogy néz ki...Ha kettévágod, mondjuk gyroshoz, belül hogy néz ki?Anonymousnoreply@blogger.com