tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post1314109193394718855..comments2024-02-14T19:27:33.272+01:00Comments on Tomakonyha: Rakott cukkiniBombadil Tomahttp://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-33856032886677183432008-07-11T13:19:00.000+02:002008-07-11T13:19:00.000+02:00tényleg, azt le sem írtam, hogy közben kétszer töl...tényleg, azt le sem írtam, hogy közben kétszer töltöttem meg a mosogatógépet.<BR/><BR/>végül is nyolc bő adag lett belőle. de nagyon szöszölős volt, az a sok előkészítés...:)) és ha még a hús konfitálását is beleszámítom, akkor összejön a nyolc óra:)<BR/><BR/>a cassoulet-vel én is kacérkodom egy ideje, de pont a sok előkészítés tart vissza. olvastam anno a blogodon, és nem hiszem hogy bevállalnék ennyi munkát. de lehet, hogy majd télen mégis megcsinálom:)))Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-376976470314657352008-07-11T09:04:00.000+02:002008-07-11T09:04:00.000+02:00Hmm, négy és fél óra egy jó kajáért nagy áldozat, ...Hmm, négy és fél óra egy jó kajáért nagy áldozat, és mégsem sok:) Ennél már többet is szántam rá párszor. Igazából talán fajlagosan érdemes számítani, adagra vetítve, akkor nem is vészes. :) Asszem a rekordom a cassoulet esetében állítottam fel. Elmentem libát venni, megkopasztottam, konfitáltam, toulouse-i kolbáaszt gyártottam, meg az ördög tudja, még mit csináltam.<BR/><BR/>Ezek a rakott ételek időigényben különben nagyon megtévesztőek, szinte kivétel nélkül. Azt gondolná az ember, hát tényleg, pofonegyszerű, ám a végén ezekkel van a legtöbb meló, sok a munkafázis, ha tisztességesen akarjuk elkészíteni, rengeteg mosogatás, stb.Anonymousnoreply@blogger.com