tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post1228152802110406925..comments2024-02-14T19:27:33.272+01:00Comments on Tomakonyha: Édesköményes grillkolbász fűszeres paradicsomos babbalBombadil Tomahttp://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-84706671850222760932016-03-04T11:10:11.140+01:002016-03-04T11:10:11.140+01:00Az akár lehet 210 fok is minőségtől függően. A nag...Az akár lehet 210 fok is minőségtől függően. A nagyon magas hőfokú wokon kívűl minden más sütésre alkalmas. Az olaszok, görögök, spanyolok is olívaolajban sütnek évszázadok óta...Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-84330442510751628412016-03-04T10:51:34.193+01:002016-03-04T10:51:34.193+01:00a neten talált cikkek szerint 190 fok felett kezd ...a neten talált cikkek szerint 190 fok felett kezd füstölni az (extra szűz) olívaolaj, addig nyugodtan hevíthető. Nyugodtan használhatod sütéshez, csak ne melegítsd túl tartósan.Tnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927059718485321221.post-5978436783801077142016-03-03T22:06:43.271+01:002016-03-03T22:06:43.271+01:00Bocs, most látom, hogy ide is lehet, hátha! :)
Ked...Bocs, most látom, hogy ide is lehet, hátha! :)<br />Kedves Tomakonyha! Nagyon örülök, hogy újra olvashatlak, sokszor használom a receptjeidet. Nagyon szeretném, ha megírnád, hogy a sütéshez milyen olívaolajat használsz. Sok helyen olvasom, hogy az extraszűz olívaolajat nem jó melegíteni, csak salátához használni, máskor meg mindenki olívaolajat használ. Akkor hogy is van ez? Köszönöm a választ. üdvözlettel László Rozália<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15823080742135555363noreply@blogger.com